Tee nämä ennen kuin lainaat tai otat tavaraa vastaan

Vaikka jakamistalous perustuu 99,99%:sesti siihen, että voimme luottaa ihmisiin ja julkisten arvosteluiden johdosta varsinaisia huijareita ei palveluissa yleensä ole. Vahinkoja kuitenkin sattuu aina, joten siksi suosittelemme toimimaan seuraavalla tavalla aina ennen kuin otat tavaran vastaan, palautat tai luovutat sen eteenpäin.

1. Ota kuvia tavarasta sekä luovutus- että palautushetkellä. Tee se niin, että tavaran jokainen kohta tallentuu kameraasi. Kuvista voit hyvin verrata luovutus -ja palautushetken kuvia, sillä oman muistiin ei kannata liikoja luottaa 🙂

2. Pyydä myös toista osapuolta ottaman kuvat. On molempien etu, että otatte kuvat samassa tilanteessa.

3. Tarkista vahvistussähköpostissa oleva kuvaus ja varmista, että tavara täsmää siihen. Tavaran sivuilla oleva kuvaus on saattanut muuttua lainapyynnön jälkeen. Sähköpostissasi oleva vahvistus sisältää kuitenkin sen kuvauksen, joka oli voimassa tavaran lainaushetkellä.

4. Älä pyydä rahaa tai anna rahaa. Kaikki maksuliikenne tapahtuu palvelussamme. Mikäli lainaat yrityksiltä, on heille varsin loogista tarjota lisäpalveluita. Muista kuitenkin, että ainoastaan palvelussamme tehdyt maksutapahtumat antavat sinulle kolmannen osapuolen turvan ehdoista, sisällöstä ja hinnasta.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kerro meille, piditkö tästä artikkelista. Siitä on meille suunnatonta apua.
Kyllä1
EI0